Партия ГЕРБ пожела за  рождения ден на президента Румен Радев по-малко

...
Партия ГЕРБ пожела за  рождения ден на президента Румен Радев по-малко
Коментари Харесай

ГЕРБ за ЧРД на Радев: По-малко торбички и повече отговорност

Партия ГЕРБ пожела за  рождения ден на президента Румен Радев " по-малко торбички и повече отговорност ".

Днес Радев чества своя 58-ми рожден ден. Партията на бившия премиер Бойко Борисов откри много нетрадиционен метод да го поздрави. 

На 13 юни Борисов разяснява записа от камери в заведение, за който се твърди, че някогашният митничар Петко Петков дава плик на мъж, наподобяващ на секретаря по антикорупция в президентството Пламен Узунов. Бойко Борисов изрази съмнение, че след това този плик е предаден на президента Румен Радев.

Бившият началник на митниците в София - Петко Петков, удостовери, че е имал среща с Узунов и изясни, че му е дал персонален подарък – бутилка ром и кутия пури, тъй като му оказал помощ да се свърже с доктор за чернодробна трансплантация.

Последва незабавна реакция от страна на президента.

" Аз чух всевъзможни причудливи тълкования по тази тематика, в това число и от някогашния министър-председател. Явно неговите мечти извират от опита му за пълнене на шкафчета с евра и злато. Тук казусът очевидно изобщо не е подобен. И аз имам надежда, че рано или късно ще има прокуратура, която ще се заеме с същинските закононарушения и грабежи ", коментира  президентът Румен Радев, който тогава беше на срещата на НАТО В Брюксел.

" Това е следващата конспирация, знаете, че към този момент пет години и аз, и моите съветници, и моето семейство сме подложени на непрекъснати офанзиви и всевъзможни клевети. Поръчителят е един, не мисля въобще да го легитимирам с мнения - доскоро го загатнах ", сподели президентът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР